simhabatta napisał(a):
Gauranga!
Oh, drogi Gaurango Avatarze Prabhu, nie mogę się doczekac, by przyjechac do Polski i zobaczyc się z Tobą!!! Nie widzieliśmy się przecież tyle lat! Dziekuję za Twoje posty, dały dużo do myślenia

Widziałeś się z Murlidharem, gdy był w Polsce? Nie mogę już się doczekac spotkania z nim i relacji z Turu! Gryzę się we własną piętę przez to, że wszystko to uciekło mi z przed nosa !

Bardzo tęsknię z brygadą z Wałbrzycha, szczególnie za Tobą, Sambim i Trisamą Prabhu! Którz dziś pamięta "Pana Ładnego" ?!
Ale, Ty Panie Kolego nie zapomniałeś !!!
Gorąco pozdrawiam,
Haribol!
Ja tez przeprasam ze nie na temat:-)
Drogi SimhaBatto Pr. Panie Ładny,z nostalgią wspominam ,"Pana Bodzia" tzn Ciebie z akordeonem w zielonych kaloszach,w pokoju do bhoga (tzn magazynie z warzywami i nie tylko)w naszej skorzecinskiej bazie Turu. Gdzie Visvakarma spiewał,... Jestesmy na wczasach w skorzecinskich lasach

Oj dzialo sie te wszystkie chwile są jak skarby ktore nie pozwalają na to by w trudnych chwilach opuscic tak wzniosłe i piekne towarzystwo Bhaktow.
Wiec dla niektorych ,są to wspolnie spedzone chwile podczas pełnienia słuzby dla Kryszny,dla innych moze to byc reiki(zeby nie bylo ze nie na temat

)ale kazda okazja ktora sprzyja by bhaktowie rozwijali ze sobą wspaniale związki i przyjaznie jest dobra,nawet reiki
Ja naprawde widze to wszystko w ten sposob iz bhaktowie ktorzy z jakiegos płytkiego powodu przyjmowali ten proces i zewnetrznie wydaje sie ze odpuscili,mimo iz nie przestrzegaja tej czy innej zasady sadhaki i wydawac sie moze ze zapominają o Krysznie,dzieki nieopisanej łąsce Guru,sadhu i Kryszny .Pan jest ciągle w ich zyciu bo niby jak wytłumaczyc tyle mądrosci w słowach osob nie spełniających zewnetrznych wymogow bhakty inicjowanego,jesli ktos co kolwiek go w zyciu spotyka widzi jako łaske Kryszny i łaczy wszystko z nim.To niema mocnych

Kwestia czasu kiedy zewnetrznie przyjmie spowrotem wyglad waisznawy,warzne jest ze z pełnym zrozumieniem dorasta do sytuacji w ktorej ze swiadomoscią przyjmie to wszystko zpowrotem.
Dziekuje ze otwieracie moje oczy pogrązone w ciemnosciach ignorancji waszą Lampą realizacji,doswiadczen i swiadectwem głebokiego przezywania zycia z Kryszną. Haro Bolo! sle poklony z kazdej strony.