Haribol,
Cieszy mnie bardzo, ze Polska Yatra ma tak wielu szczerych i jasno myslacych wielbicieli, ktorzy wiedza, ze polityka i proby oczerniania innych, to czynnosci, ktore nie ida w parze z postepem duchowym. Takie osoby jak Divya Simha P., Krsna Karsani M., Caturmukha P., i wielu innych, ktorych znam rozumieja, ze jedna z najwazniejszych cech wielbiciela jest wspolczucie i zrozumienie. Szkoda tylko, ze jest jeszcze tak wielu 'full standard' wielbicieli, ktorzy tego nie rozumieja. Takie osoby, czesto sa bardzo przestraszone i nieszczesliwe w zyciu, atakuja i krytykuja wszystko czego nie rozumieja. Zamiast pracowac nad wlasnym sercem i rozwiajniem wyzszych uczuc - oceniaja innych.
Gopala Acarya DAS napisał(a):
którzy twierdza, ze to to samo co bhakti, albo, ze bez Reiki nie mozna w ogole dobrze praktykowac intonowania mam pod nosem kilku...
Tak sie skalada, ze mieszkam razem z tymi 'kilkoma' bhaktami, ktorych Gopala Acarya Prabhu 'ma pod nosem'

. Prawda jest to, ze cala nasza 'piatka' interesuje sie Reiki (wszyscy jestesmy w trakcie kursu 3go stopnia). Natomiast nieprawda jest to, iz ktokolwiek z nas jest zdania, ze Reiki jest niezbedne w procesie Swiadomosci Kryszny. Jestem bardzo zdziwiony, ze tak egzaltowany wielbiciel, jak Gopala Acarya Prabhu, napisal taka rzecz?

Wracajac do Reiki, to nie bede tu jej reklamowac

Nie ma potrzeby przekonywac o jej wartosci, tych wielbicieli, ktorzy mieli z nia kontakt. Dla tych, którzy nic o niej nie wiedza, powiem, ze jest to system, ktory pomoga mi rozwiazywac nagromadzone przez lata problemy natury fizycznej, emocjonalnej i mentalnej.
Serdecznie pozdrawiam, Haribol !
simha