bixio napisał(a):
Propaganda tych co palą?hmmm ja nie palę i nigdy nie miałem z tym problemu
Może dla tego, nie masz problemu ,że nie palisz
bixio napisał(a):
A gdyby gandzia uzależniała stopniowo to ulice powinny być pełne naćpanych żebraków zbierających na działkę towaru
Marihuana nie jest ogólnie dostępna, więc problem jej palenia dotyczy mniejszej liczby osób niż osób pijących alkohol
bixio napisał(a):
a znam osobiście sporo osób które palą często ale nie zachowują się z powodu braków tak jak alkoholicy czy uzależnienie od amfetaminy czy heroiny.
Ja tez znam wiele osób palących i wiem, że osoba która codziennie jara nie jest osoba łatwą do komunikacji, a gdy nie mam palenia trudno sie z nia dogadać jak z każdą uzależnioną osobą
bixio napisał(a):
Ale patrząc na ogólnie wszystkie używki legalne i nielegalne to marihuana najlepiej z nich wszystkich wychodzi.
To taki wybór jak pomiędzy grypą a zatruciem ...choroba jest chorobą ...sytuacja nie jest normalna
bixio napisał(a):
apropos używek to powinni dosłownie zakazać produkcji wszystkich i byłby z tym tematem spokój.Wszystko tak naprawdę zależy od Nas samych

to nie jest kwestia zakazywania to jest kwestia świadomego wyboru, jeśli nie ma sie świadomości co się robi to nawet zakazy nie pomogą bo pojawia sie inne wkrętki.