madhava napisał(a):
Przepraszam za off topic
Pavana Caitania napisał(a):
I jak zwkle zachecam do przeniesienia sie na VRINDE gdzie jest wiksz wolnsnosc i chec zminy siwata na lepsze:) POZDRIWAM
Czemu ma służyć ta wypowiedź? Jeśli czujesz się lepiej na jakiś innych forach to jaki jest sens pisania na Harinam.pl, jakiej kategorii jest ta Twoja wypowiedź?
.
To jest wypowiedz kategorii "wypraszajacej":)Jako ze wydaje mi sie ze kilka osob wciaz i bez przerwy na rozne spaby atakuje ISCKON, jesli nie wtym tematcie wprost to w innych. JEsli ktos mowi np ze guru z Isckonu sa oszstami itp i inne tzrczy mi sie to nie podba.
NARZEDZIA; JAkie mam jednak narzedzia by temu zaradzic jako szeregowy pisarz:)? Nie mam takich narzedzi jak modelatr w postacji BAnu, gdybym mial byl skorztsla dla dobra tych ludzi/ Jedyne narzedzie jakie mam to prosba, blaganie i zacheta by te osby przstaly tu pisac. A skoro sytacja wyglad atak (Wsztsy to chyba widza) ze na Vrindzie jest inni nastroj/. Wiec zachecam prsze i blagam by chciaz tutaj byl spokoj a te WSPONAILE OSOBSCCI Udzilay swych lekcji pracy, gwatach i innych wlasnie tam.
Byc moze lepszym narzedziem jednak bylby ban.
madhava napisał(a):
Ja osobiście nie jestem zainteresowany towarzystwem takiej osoby jak Ty , która przychodzi z wizytą do kogoś i zachowuje się w tak bezczelny sposób.
Akurat tutaj trafiles prabhu na 100%:) Zgadzam sie cakowiecie. Jestem dosc nieokszsany bezczelny, chasmki i inne przymioty. NIE dziwie sie wiec ze ktos moze nie miec checi zadawac sie zemna w jakikowiek spposb, dowlnie wybrany. Tutaj strzal w 10.

poklony