Teraz jest 28 lip 2026, o 21:30

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Program Otwarty w "Agorze"
PostNapisane: 31 sty 2010, o 22:56 
Morderator

Prosimy o pozostawienie komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/programy,378,prog ... gorze.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Program Otwarty w "Agorze"
PostNapisane: 31 sty 2010, o 23:43 
Morderator

Chciałem podziękować ekipie kuchennej za włożony wysiłek. Na pewno na każdym polu działania Harinamu jest zawodowo, ale pisze o kuchni bo to najbliższe jest memu sercu, ze względu na możliwość działania z tak niezwykłymi wielbicielami.

Na Baladevie, (który tym razem zrobił taką halawę, że jej smak mnie powalił i powiem ze może kilka razy w życiu jadłem tak rewelacyjnie zdobiona tą indyjską "kaszkę manną" :) ), na Kubie ( który mimo, że był chory przyszedł bo obiecał), Bartku ( który wszystkich zaraża entuzjazmem), Radhice ( która wszystkie warzywa do preparacji przygotowuje z prędkością światła i do tego zawsze dba o czystość), Dvarace ( który bierze na siebie tak wiele i do tego zawsze wspiera działania kuchenne jest przy tym punktualny jak szwajcarski zegarek wykonany z niemiecka precyzja i dokładnością :) ) i jeszcze na Nisancie ( która w domowym zaciszu zawsze robi niezwykle smaczne słodycze ) Na tych osobach zawsze można polegać niejednokrotnie doświadczyłem tego osobiście na 1000%. Krótko mówiąc to zawodowcy z najwyższej póki. Ciesze się, ze mogę mieć ich towarzystwo.

Osoby te działając tworzą niezwykła atmosferę współpracy, wyrozumiałości, tolerancji wspierania się na wzajem, z nimi wykonywanie nawet najcięższej służby oddania jest po prostu dobrą zabawą :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 1 lut 2010, o 15:40 
Sponsorzy

hari hari Nie było mnie ,niestety z Wami fizycznie,ale cały dzionek o was myslałem. Pamietam ze kiedy w sylwestra było podsumowanie dzałalnosci Grupy Harinam,Patrzyłem ze na paryu zdjeciach -imprezach mnie nie było ,obiecałem ze w tym roku niech sie pali niech sie wali bede na wszystkich,niestety :-) Juz na początku sie nie udało. w kazdym razie super inspiracja.Słysałem madhavo ze dałes radhe ze swoim debiutem ,jesli chodzi o zdjecia -slajdy z indii.Ja mimo iz mnie nie było standardowo zadzwoniłem do Dvaraki ,by zapytac jak wypadlismy na ankietach,to jest zawsze nosnik prawdziwej opinii. wiec podobno tym razem byłes -ze swoimi slajdami gwozdziem programu.
Gratuluje.
Gratuluje wam wszystkim .Gaurangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 1 lut 2010, o 23:39 

Dziękuję Wam kochani za kolejny program. Taka ekipa inspiruje do działania, nie wiem czy Was dogonię, ale będę gonił....

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 2 lut 2010, o 08:24 

Wspaniale!!!
Gratulacje!!!
GAURA PREMANANDA!!!!

Trzeba więcej takich imprez :)

Nagłośnienie Kryszna bhakti z pewnością przyniesie ulgę żywym istotom

My w Warszawie mamy w przyszłym tyg. program w OKO

zastanawiam się co zrobić, by w każdym mieście przynajmniej raz dziennie odbywał się program otwarty z udziałem wielbicieli

Może macie jakieś pomysły?

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 2 lut 2010, o 10:59 
Morderator

Trisama napisał(a):
Taka ekipa inspiruje do działania, nie wiem czy Was dogonię, ale będę gonił....

Trisamo poczucie humoru to jedna z Twoich cech która lubię najbardziej :lol: trudno jest dogonić kogoś kogo już dawno się prześcigło :) W Twoim przypadku może być tylko mowa o zdublowaniu ... czyli prześcignięciu raz jeszcze ...

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 2 lut 2010, o 23:51 

Tak peleton jedzie raz w większej liczbie osób, raz w mniejszej. Najważniejsze, że stale. Za co wszystkim uczestnikom peletonu jestem bardzo wdzięczny.
Moim zdaniem hitem tego programu były slajdy Madhavy. One naprawdę pomogły dostrzec przybyłym gościom jak również i mnie, że tak naprawdę duchowość jest nie tylko w świątyniach, czy w Bóstwach, ale i w naszym życiu codziennym. To był naprawdę świeży powiew prosto z Indii.
Hari bol !!

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1