madhumangal napisał(a):
Ps. Dobrze że są te wywiady tu z Wami inaczej pewnie nie dowiedziałbym się że uczestniczę w Twoim projekcie

To nie jest projekt, to pozbierane ścieżki, które Shanti składa w całość a o tym numerze przecież rozmawialiśmy kilka razy i wydawało się, że się dogadaliśmy i się zgodziłeś,że możemy zrobić ten remix ? Nie jest jeszcze skończony to Ci go nie podrzucaliśmy do autoryzacji

. Jak będzie skończony to pierwszy go dostaniesz do przesłuchania, takie były założenia. Czasowo to jeszcze może jednak trochę potrwać, bo nikomu się nigdzie nie spieszy, a ten klip to spontan był na maxa.
Przy okazji rozmowy z Rameśvarem wspomniałem tylko, że na tym materiale pojawią bliskie nam osoby, z którymi spotkania muzyczne zaowocowały czymś konstruktywnym. Na samym początku rozmowy powiedziałem, że to nie jest projekt muzyczny. Po prostu szkoda, żeby to zginęło bo wydaje mi się, że ma klimat, i szkoda pokasować te ścieżki wiec stad pomysł by zebrać to wszystko.
Sory jeśli poczułeś się pominięty na pewno nie było to celem Shantiego a tym bardziej moim, myślałem ze temat już przegadaliśmy dlatego pozwoliłem sobie powiedzieć, że ten "składak" będzie zawierał też produkcje, w którym udzielasz się osobiście, ale fakt mogłem zapytać czy mogę to zrobić, nauczony doświadczeniem postanawiam poprawę i przepraszam

PS. poza tym dzięki za miłe słowa, mam nadzieje ze jeszcze nie raz na wspólnej scenie się spotkamy czego bym sobie życzył. Pozdro i sory raz jeszcze za zamieszanie wynikające bardziej z zawirowania komunikacyjnego niż ze złych intencji.