Teraz jest 28 lip 2026, o 02:50

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: PROGRAM OTWARTY - DOM KULTURY GOLENIÓW
PostNapisane: 6 lut 2011, o 13:25 
Morderator

Komentarze do artykułu http://www.harinam.pl/yatra,550,program ... eniow.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: PROGRAM OTWARTY - DOM KUTURY GOLENIÓW
PostNapisane: 6 lut 2011, o 15:49 

Wspaniały program!Gratulacje dla organizatorów!Oby więcej takich impr :?
REDAKCJA napisał(a):
ez!!!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 6 lut 2011, o 18:39 
Sponsorzy

Jaaaacie, jak pięknie! Widzę, że reklama profesjonalna :) .... i tak dużo uczestników!!!
Ciepło się robi na sercu widząc Was tak zaangażowanych :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 6 lut 2011, o 19:40 

Rameśvar das napisał(a):
Jaaaacie, jak pięknie! Widzę, że reklama profesjonalna :) .... i tak dużo uczestników!!!
Ciepło się robi na sercu widząc Was tak zaangażowanych :)

Reklama byla robiona przez dom kultury wiec dlatego tyle osob...
Z tego co slyszalem to na kazdej imprezce jest tyle ludzi...

Super,ze zaprosili bhaktow i dali im szanse podzielenia sie SW Kryszny :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 6 lut 2011, o 19:43 

Widzę, że Sesagiri Prabhu całkowicie pominął swoją osobę w tym opisie. Tymczasem bez jego osoby nie byłoby tak różowo.
To on poprowadził quiz
To on grał na kartalach i śpiewał wraz z Mayapurem Prabhu i Viśvaruupą Prabhu. Ja tylko robiłem za chórek. Granie i śpiewanie raczej marnie mi wychodzi :( Cóż - taka karma.
To on witał i żegnał gości. Rozmawiał z nimi.
To on przywiózł żonę, która zrobiła pyszne ciasteczka, rozdawane potem gościom.

Największe jednak podziękowania należą się Vaikunthcie Prabhu. On to wszystko zorganizował i sfinansował.

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: PROGRAM OTWARTY - DOM KULTURY GOLENIÓW
PostNapisane: 7 lut 2011, o 10:58 

Wspaniałe wiadomości.
W sobotę rozmawialiśmy z Śesagirim Prabhu o programach w innych miejscach (Gryfice, Nowogard, Trzebiatów)... Myślę, że to miejsca gdzie bhaktów znają i pamiętają.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 7 lut 2011, o 12:11 
Sponsorzy

premadas napisał(a):

Drogi Prabhu, na zasadzie logiki:
Jeśli reklama jest robiona przez bhaktów – przychodzi mniej osób?

Ile razy poruszam temat frekwencji z bhaktami, mówią mi żeby się nie przejmował gdy przyjdzie niewiele osób, - Kryszna wszystko kontroluje.
W przypadku większej ilości osób kontroluje to dom kultury. :D

Kierownictwo GDK obawiało się niskiej frekwencji, gdy wspomniałem że na nasze programy przychodzi kilkadziesiąt osób, mieli duże wątpliwości, mówili o specyfice programu. I tutaj właśnie w rozmowach z Dyrektorem znaleźliśmy możliwości szerszego dojścia do społeczeństwa.
Po drugie, jak pisałem kiedyś, pracują tam naprawdę miłe i ciekawe osoby, wiele wynika z ich indywidualnej inicjatywy, a nie z impersonalnego domu kultury.

Wiecie sami że organizacja takich spotkań to współdziałanie czasami wielu osób i tworzenie związków, relacji pomiędzy nazwijmy - otoczeniem i pomiędzy bhaktami.
Mam świadomość, że być może kiedyś kogoś uraziłem i nie chce ze mną współpracować, lub po prostu mnie nie lubi, ale jednocześnie widzę że gdy masz pragnienie uczestniczenia w czymś takim to Kryszna je spełnia.
Największą, najwartościowszą inspiracją było by, gdyby ktoś inny w Polsce, pod wpływem Waszego, naszego działania rozpoczął wspólnie z innymi bhaktami organizować nauczanie, pomimo przeszkód jakie spotyka na swojej drodze.
Generalnie bhaktowie to Wspaniałe Osoby i mam świadomość że mogę coś dać z siebie w naszej grupie, są bardzo inspirujący, mimo różnych przeszkód nie tracą dobrego humoru i w ogóle super się z nimi działa!

Pozdrawiam;

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 7 lut 2011, o 12:29 

Vaikuntha dasa napisał(a):
premadas napisał(a):

Drogi Prabhu, na zasadzie logiki:
Jeśli reklama jest robiona przez bhaktów – przychodzi mniej osób?

Ile razy poruszam temat frekwencji z bhaktami, mówią mi żeby się nie przejmował gdy przyjdzie niewiele osób, - Kryszna wszystko kontroluje.
W przypadku większej ilości osób kontroluje to dom kultury. :D

Kierownictwo GDK obawiało się niskiej frekwencji, gdy wspomniałem że na nasze programy przychodzi kilkadziesiąt osób, mieli duże wątpliwości, mówili o specyfice programu. I tutaj właśnie w rozmowach z Dyrektorem znaleźliśmy możliwości szerszego dojścia do społeczeństwa.
Po drugie, jak pisałem kiedyś, pracują tam naprawdę miłe i ciekawe osoby, wiele wynika z ich indywidualnej inicjatywy, a nie z impersonalnego domu kultury.

Wiecie sami że organizacja takich spotkań to współdziałanie czasami wielu osób i tworzenie związków, relacji pomiędzy nazwijmy - otoczeniem i pomiędzy bhaktami.
Mam świadomość, że być może kiedyś kogoś uraziłem i nie chce ze mną współpracować, lub po prostu mnie nie lubi, ale jednocześnie widzę że gdy masz pragnienie uczestniczenia w czymś takim to Kryszna je spełnia.
Największą, najwartościowszą inspiracją było by, gdyby ktoś inny w Polsce, pod wpływem Waszego, naszego działania rozpoczął wspólnie z innymi bhaktami organizować nauczanie, pomimo przeszkód jakie spotyka na swojej drodze.
Generalnie bhaktowie to Wspaniałe Osoby i mam świadomość że mogę coś dać z siebie w naszej grupie, są bardzo inspirujący, mimo różnych przeszkód nie tracą dobrego humoru i w ogóle super się z nimi działa!

Pozdrawiam;

Sa domy kultury ktore bardzo preznie działaja i organizuje programy o roznej tematyce i maja stalych bywalcow.
Pamietam jak bylismy w Elblagu na programie organizowanym i reklamowanym prze tamtejszy dom kultury i bylo 150 osob.Stalych bywalcow,ktorzy przychodza na wszystkie imprezy...

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1