Teraz jest 28 lip 2026, o 12:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: ramajana
PostNapisane: 12 kwi 2010, o 19:13 

Hari Bol , baktowie, nie ma ktoś może kreskówki Ramajany i kreskówki o panu Hanumanie po polsku do spiracenia ?
potrzebuje dla synka :)

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: ramajana
PostNapisane: 12 kwi 2010, o 19:20 
Sponsorzy

shanti napisał(a):
Hari Bol , baktowie, nie ma ktoś może kreskówki Ramajany i kreskówki o panu Hanumanie po polsku do spiracenia ?
potrzebuje dla synka :)

Ja mam hanumana kreskowke. ,ale niewiem czy do spiracenia 8) :wink: napewno moge pozyczyc,Amogha'ji moze miec na kasecie vhs. ale ie jestem pewnien.
Przy okazji zabiore ze sobą na farme w tą srode ,w swieto Gadadhara pandita :D

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 12 kwi 2010, o 19:58 

ja mam takie cóś
http://admin.home.amilia108.operaunite. ... 2/content/
spiratowane do spiratowania :wink:

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 13 kwi 2010, o 08:05 

Hari bol

posiadam na VHS-ie film animowany o Panu Ramie, jakieś 2 godziny trwa.
dubbing PL.
jestem z Gdańska, jeśli nie znajdziesz bliżej, a naprawdę Ci zależy, to z całą przyjemnością wyślę Ci ten film za free.
mogę także rozejrzeć się na sieci, i jeśli znajdę go w avi, po polsku, to mogę Ci przesłać komunikatorem, albo dać po prostu linki do materiału.

jeśli interesuje Cię Ramayana bliżej, to mam około 80 odcinków serial indyjski o Panu Ramie. są napisy dodane po angielsku - do 5 bodajże odcinków zrobiłem napisy PL w pliku tekstowym (nie dodane jeszcze, może kiedyś się tym zajmę...).

pozdrawiam.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 13 kwi 2010, o 08:26 

Ja tez bym byla zainteresowana jakimis linkami do filmu itp. (tez dla synka :))

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 kwi 2010, o 11:20 

mala napisał(a):
Ja tez bym byla zainteresowana jakimis linkami do filmu itp. (tez dla synka :))

dosyć niewielkie to twoje zainteresowanie, jeśli wysyłam PW w tej sprawie, i nie otrzymuje odpowiedzi :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 kwi 2010, o 18:55 

Oj czemu od razu tak ostro na privie??!! Nie jestem tak czesto na necie dopiero teraz zajrzalam na harinam. A na priva to wogole nie zagladalam az do dzis, niestety nie wiem czy dostales moja wiadomosc, jak to mowila moja bliska przyjaciolka troche techniki i sie gubie... Przepraszam ale nie znam sie na tych wszytkich technicznych rzeczach o ktorych wspomniales myslalam bardziej o linkach na strony gdzie ewentualnie mozna by znalezc cos do sciagniecia. Ale nie martw sie poradze sobie i nie zjmuj sobie juz moja prosba glowy...

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 kwi 2010, o 19:23 

mala napisał(a):
Oj czemu od razu tak ostro na privie??!! Nie jestem tak czesto na necie dopiero teraz zajrzalam na harinam. A na priva to wogole nie zagladalam az do dzis, niestety nie wiem czy dostales moja wiadomosc, jak to mowila moja bliska przyjaciolka troche techniki i sie gubie... Przepraszam ale nie znam sie na tych wszytkich technicznych rzeczach o ktorych wspomniales myslalam bardziej o linkach na strony gdzie ewentualnie mozna by znalezc cos do sciagniecia. Ale nie martw sie poradze sobie i nie zjmuj sobie juz moja prosba glowy...

Trzeba była zapytać na privie, a nie kompromitujesz mnie tutaj, na publicznym.
Jeśli było "ostro", i jeśli decydujesz się o tym wspomnieć wobec wszystkich, to winnaś mnie zacytować.
Piszesz: "Nie jestem tak czesto na necie dopiero teraz zajrzalam na harinam." Jesteś tego pewna? Widać na Twoim profilu, kiedy były ostatnie logowania - pominę milczeniem, bo sprawdzałem.
Skoro zwyczajowo nie zaglądasz na priva, to PO PROSTU wyłącz wiadomości priva. Nie każdy ma ochotę na zabawę, zwłaszcza, że starałem się naprawdę pomóc.
Co do linków - nie mam obowiązku podawania ich na publicznym. A jeśli wysyłam materiał, który jest moją prywatną własnością, to tym bardziej kontaktuję się poprzez PW.
Nie poruszałem na PW niczego nowatorskiego jeśli o technikę chodzi. Zapytałem, jakie masz możliwości pobierania, i czy wolisz zrzucać film jako całość, bądź w częściach (portale typu rapidshare). Nihil Novi. Nie wiesz - zapytaj. :D

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 14 kwi 2010, o 22:54 

Polecam legalne zrodla, np, http://www.amazon.co.uk :-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 15 kwi 2010, o 08:05 

na marginesie tematu: dla zainteresowanych serdecznie polecam książkę: "Ramayana. Opowieść o Księciu Ramie" - Bhakti Vikaśa Swamiego, dedykowaną Bhaktivedancie. zamówiłem w Empiku, już dosyć dawno. żadna animowana Ramayana, nie równa się tej książce. polecam :D

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1