|
Dzieki serdeczne za mozliwosc uczestniczenia w tym programie akcja była w deseczke, ludzie nie zawiedli (było ok 80 osób), nie bylo cisnienia z zadnej strony kazdy działał na tyle na ile chciał i było git.Lubie takie akcje jest w nich ogromny powiew swiezosci, nie ma sztucznego scisku, wyliczania i gadek z Cyklu: "Sory Prabhu nie moge Ci pomóc bo ja sie tym nie zjamuje" jakis czas temu jeden bhakta przywalił mi takim tekstem n , wtedy sobie pomyslłem i On jest Kapla Vriksa dla wszystkich uwarunkowanych dusz? Ciesze sie sie ze na Programach organizowaych przez Dvarake nie ma takiego sztywniackiego egoistycznego nastroju z cyklu ja i moja słuzba oddania jestesmy najwazniejsi , albo ja i moja koncepcja, czasem cos tam sie zdaza ze ten czy owy chce cos przykontrolowac po swojemu ale Kryszna na szczecie to wszystko elegancko czysci i jest ok
wiekszasc ciezaru tego przedsiewziecia fizycznie jak i finansowo standarowo wzioł na siebie Dvarakacyuta zwany Czterorakim:) Dzieki.
Reszta taz sie spisła na medal, pozdro
_________________ "...jesli chcesz zbudowac statek, nie każ ludziom zbierać drewna, ale obudź w nich tesknotę za Oceanem.."
|