Gauranga Avatar das napisał(a):
Gaurangaaaaa!
Dzieki za text , fajny.

Ale najbardziej To chcialem podziekowac wam wszystkim Jaworzakom,za wspanialą uczte,jaką dzisiaj ugotowaliscie ,na Vyasapooje Srila Prahladanandy Swamiego. Bravo.
Wielka prace wykonała Karuna przygotowujac warzywa, zanim jezcze przyjechalismy do Wałbrzycha, warto tez zauwarzyc wkład Marcina co pracuje w Vedze, Roberta z Wałbrzycha, Radhiki co dzielnie zmagała sie ze wszystki na raz, ale tak naprawde nie ma co ukrywac hitem przynajmniej dla mnie ze wspomnianej uczty były czerwone warzywa Antaranandy.Kazeinka w deske !!!Ciekawe jest to ze wszyscy zasuwaja, a do mnie potem ktos mówi ze spoko akcja, chyba tak juz mam ze zbieram oklaski za innych, wynika to czesto z pokory zawodników z ktorymi działamy wspólnie, oni widza moja próżnosc i daja mi sie wozic na ich wysiłku, bo sa nie przywiazani, i daje sie wto wrabiac.
Rati zrobiła ogromny tort, piekny był szczególnie te krowy z cukru

mam nadzieje ze kiedys wy ugotujecie uczte w Jaworze

A co do NRSIMHA CATURDASI to fajnie by było jakby kiedys było obchodzone w kazdej wiosce i w kazdym miecie, w jaworze obchodzone jest co najmniej 10 lat z tego co ja pamietam, NIECH CHWAŁY PANA KRYSZNY BEDA SZERONE WSZEDZIE I NIECH PELNONE BEDA OFIARY GDZIE SIE DA, dla korzyci wszystkich !!!