Teraz jest 28 lip 2026, o 21:05

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Robić swoje...czyli zwycięstwo nie jeden ma smak
PostNapisane: 17 maja 2008, o 06:35 
Morderator

Prosimy o pozostawienie komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/programy,210,robi ... -smak.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Robić swoje...czyli zwycięstwo nie jeden ma smak
PostNapisane: 17 maja 2008, o 22:08 
Sponsorzy

Gaurangaaaaa!
Dzieki za text , fajny.:-) Ale najbardziej To chcialem podziekowac wam wszystkim Jaworzakom,a szczegolnie mistrzowi garnka i patelni Madhavie za wspanialą uczte,jaką dzisiaj ugotowaliscie ,na Vyasapooje Srila Prahladanandy Swamiego. Bravo.
Przykro mi tylko ze tak szybko uciekliscie,ale wiem wiem ,wojownicy swiatła juz tak mają ze ledwo konczą,jedną,"walke",a juz pedzą do nastepnego wyzwania. Wspanialego Nrsimha Cathurdashi zycze!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 17 maja 2008, o 22:51 
Morderator

Gauranga Avatar das napisał(a):
Gaurangaaaaa!
Dzieki za text , fajny.:-) Ale najbardziej To chcialem podziekowac wam wszystkim Jaworzakom,za wspanialą uczte,jaką dzisiaj ugotowaliscie ,na Vyasapooje Srila Prahladanandy Swamiego. Bravo.

Wielka prace wykonała Karuna przygotowujac warzywa, zanim jezcze przyjechalismy do Wałbrzycha, warto tez zauwarzyc wkład Marcina co pracuje w Vedze, Roberta z Wałbrzycha, Radhiki co dzielnie zmagała sie ze wszystki na raz, ale tak naprawde nie ma co ukrywac hitem przynajmniej dla mnie ze wspomnianej uczty były czerwone warzywa Antaranandy.Kazeinka w deske !!!Ciekawe jest to ze wszyscy zasuwaja, a do mnie potem ktos mówi ze spoko akcja, chyba tak juz mam ze zbieram oklaski za innych, wynika to czesto z pokory zawodników z ktorymi działamy wspólnie, oni widza moja próżnosc i daja mi sie wozic na ich wysiłku, bo sa nie przywiazani, i daje sie wto wrabiac.

Rati zrobiła ogromny tort, piekny był szczególnie te krowy z cukru :)

mam nadzieje ze kiedys wy ugotujecie uczte w Jaworze :) A co do NRSIMHA CATURDASI to fajnie by było jakby kiedys było obchodzone w kazdej wiosce i w kazdym miecie, w jaworze obchodzone jest co najmniej 10 lat z tego co ja pamietam, NIECH CHWAŁY PANA KRYSZNY BEDA SZERONE WSZEDZIE I NIECH PELNONE BEDA OFIARY GDZIE SIE DA, dla korzyci wszystkich !!!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 maja 2008, o 11:00 

Bardzo ładne sprawozdanie Madhava P. Sama sie przeraziłam jak zobaczyłam tak mała frekfencje, ale zawsze mam w tedy w głowie to co mówi Trisama P i Dvaraka P , że warto robić te programy choćby dla 5 osób bo to może akurat czas dla nich aby poznać Krsne i ten kto sie pojawia na programie to wyjątkowa dusza. Szkoda , że mnie nie było na Vyasa Pujy . Dziękuje bhakta z Jawora za towarzystwo i ekstatyczne bajany z okazji urodzin Pana Lwa. Bo już myślałam ,że mnie ominie święto a tu taka łaska. Dandavaty.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 20 maja 2008, o 18:29 
Sponsorzy

[quote="madhava"][quote="Gauranga Avatar das"]Gaurangaaaaa!
Dzieki za text , fajny.:-) Ale najbardziej To chcialem podziekowac wam wszystkim Jaworzakom,za wspanialą uczte,jaką dzisiaj ugotowaliscie ,na Vyasapooje Srila Prahladanandy Swamiego. Bravo.[/quote]

Wielka prace wykonała Karuna przygotowujac warzywa, zanim jezcze przyjechalismy do Wałbrzycha, warto tez zauwarzyc wkład Marcina co pracuje w Vedze, Roberta z Wałbrzycha, Radhiki co dzielnie zmagała sie ze wszystki na raz, ale tak naprawde nie ma co ukrywac hitem przynajmniej dla mnie ze wspomnianej uczty były czerwone warzywa Antaranandy.Kazeinka w deske !!!Ciekawe jest to ze wszyscy zasuwaja, a do mnie potem ktos mówi ze spoko akcja, chyba tak juz mam ze zbieram oklaski za innych, wynika to czesto z pokory zawodników z ktorymi działamy wspólnie, oni widza moja próżnosc i daja mi sie wozic na ich wysiłku, bo sa nie przywiazani, i daje sie wto wrabiac.

Rati zrobiła ogromny tort, piekny był szczególnie te krowy z cukru :)

mam nadzieje ze kiedys wy ugotujecie uczte w Jaworze :) A co do NRSIMHA CATURDASI to fajnie by było jakby kiedys było obchodzone w kazdej wiosce i w kazdym miecie, w jaworze obchodzone jest co najmniej 10 lat z tego co ja pamietam, NIECH CHWAŁY PANA KRYSZNY BEDA SZERONE WSZEDZIE I NIECH PELNONE BEDA OFIARY GDZIE SIE DA, dla korzyci wszystkich !!![/quote]

Rzecz jasna masz racje moze to byc malo personalne,ale wiem i chyba kazdy wie ze akcje Takie jak Te to tworzysz z Towarzyszami, takimi jak Anterek,Radhe i wszyscy Tam wymienieni przez Ciebie. Mysle ze sie nie wozisz na ich wysilku,tylko przyjete jest ze To U Ciebie I Twej zony są takie akcje robione i tam sie ludziki integrują,do wspolnej nie zadko mrowczej roboty. i dlatego dziekxy byly do Ciebie,mając nadzieje ze podasz dalej komu trzeba. Choc ja wiem ze nie trzeba,bo kazdy z nas robi to cos dla Kryszny i bhaktow ,a nie oklaskow. Tak czy siak liga widzi,liga radzi ,Liga nigdy Was nie zdradzi.:-)
Ja chetnie pisze sie na jakies odwzajemnionko ,tzn gotowanko w Javat,moge jak Karunka obrac warzywka,albo poprostu ugotowac.
a jesli chodzi o to czczenie pana w kazdej wiosce i miescie,To mam nadzieje ze wlasnie ciągle razem bedziemy robic wysilek by tak bylo.Czegop z okazji NrsimhaCathurdashi zycze wam i sobie.Raz jeszcze dziekuje Wam za wszystko.

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1