Madana napisał(a):
Miejsce może i ciekawe, ale tak czy inaczej był to hol, co sprawiało, że wokół było spory hałas od ciągle przechodzących kuracjuszy..
Też się cieszę, że nie było kolejnej próby ognia..

Droga Mataji To nie byl tylko hol
Bardzo dziekuje wszystkim nieustraszonym Harinamowiczom.
Troszke przykro mi bylo ze tak malo bhaktow wyszlo na wspolne intonowanko po uliczkach Szczawna ,kiedy dzwonilem do bhaktow zawsze mieli jakies 100% usprawiedliwienie ktore nie pozwalalo im na udzial w harinamie

. Ale DvarakaCyuta Pr moze potwierdzic ze kryszna sie odwzajemnial podczas calego programu. za nasz wysilek w 5-cio osobowym Harinamku. Dla mnie jeden z leprzych,jesli nie najlepszy do tej pory program.
No przynajmniej dla mnie. Dziekuje Antaranadzie Pr mojemu drogiemu koledze za udzial w bhajanie,za piekną i "sercową" gre na Mrdandze.
Czulem ze naprawde tworzymy jednosc w sluzbie dla Pana Hari.
Poza tym malenkie sprostowanko.Prasadam gotowal Trisama Prabhu Ki Jay!

bylo smaczne w związku z tym nie wszyscy dostali tyle ile chcieli he he,Oczywiscie bez pomocy ekipy Jaworzakow dystrybucja mocno by Kulala.
Tak czasami wpatrywalismy sie w gore bo architektora tego miejsca rowniez robila nastroj,a poza tym mnostwo ludzi na balkonach.To robilo wrazenie.
Czlowiek ktory wynajął nam sale byl przemily i podobno wynajął ją gratis. wszelka mu za to chwala i dzieki,mam nadzieje ze zazdrosni klerycy nie bedą jak dzicy ,ze chlop pracy nie straci bo my nie sekta ,ani nie dziwacy
ale coz mozna powiedziec,Srila Prabhupada oraz Moj Drogi Gurudeva zwykli mowic po takich interwencjach zazdrosnych osob.
ze takie wydazenia i dzialania z ich strony na nie kozysc bhaktow lub osob ktore pomagajął im w organizowaniu takich programow to nic innego jak aplaus ze srony demonicznych ,czy zazdrosnych ludzi. I to oznacza jedno ze skoro sie obawiają naszego nauczania to moze oznaczac, ze nasze wspolne dzialania są coraz skóteczniejsze, ZA CO KAZDEMU Z WAS BARDZO DZIEKUJE . wasz sluga.
Raz jedszcze bardzo dziekuje za pomoc w moim zaangazowaniu sie w sluzbe dla Kryszny DvarakaCyucie Pr Ramesvarovi pr,Bhn Ani ,Bh Jackowi i Antaranandzie Pr. no i wam swszystkim oczywiscie. Gaurangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa