Teraz jest 28 lip 2026, o 07:59

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Dzień Świętego Imienia w Jaworze
PostNapisane: 18 paź 2008, o 14:17 
Morderator

Prosimy o pozostawienie komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/yatra,241,dzien-s ... worze.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Dzień Świętego Imienia w Jaworze
PostNapisane: 19 paź 2008, o 18:46 
Sponsorzy

Oj dzialo sie ze hej! Dobry mastrojnie opuszczal nas od początku az do konca:-)
dziekuje wszyskim za mozliwosc wziecia udzialu w tak zacnym wydarzeniu.a szczegolnie.... Naprawde wszystkim:-) i kazdemu szczegolnie:-)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 paź 2008, o 22:27 
Morderator

Powiem tak i to nie jest wazelina bo nie ma po co bo i tak juz po wszystkim 8) ale był czad na maxa fajnie ze byli bhaktowie z róznych miast z Legnicy (Rameśwar, AGNIESZKA z Kalinką i Gają) z Wałbrzycha (Gauranga z Trisamą) z Czarnowa ( Tikszna Rupa z Rodziną miło było was zobaczyć) Basia z Gorzowa z koleżanka ( nie znam niestety imienia za co serdecznie przepraszam :), z Polkowic (Dwaraka) z WROCŁAWIA (Dayala Candra głowny inicjator akcji, Madana z Ranjitem, Ania z Baladevą) Rati Manjari z Oleśnicy i Nasz serdeczny przyjaciel Radek z Bielska.

Podziekowania należa sie tez bhaktom z Jawora przede wszystkim Madanie Mohanie Mohini, która wzieła na siebie koordynowanie całego przedsiewziecia i jak widac poradziła sobie z tym niezle, poczatkowo miałem sie zajac tym ja ale wyjechałem i Ona to zrobiła o wiel lepiej niz zrobiłbym to ja. Do tego wspólnie z Antaranandą ugotowali przepyszna kofte i upiekła ciasto, Aga z Rorem ugotowali ryż i ciasto( AGA ten serniczek był w deseczke), Maciek zrobił dal i picie, Mister ze swoją żoną Agnieszką zrobili ziemniaczki z piekarnika jeden z hitów imprezy i czerwone warzywa, Radhika ugotowała leczo.Wiec składajac to wszytko razem wyszła naprawde wystawna uczta. Madhu dał nagłosnienie i obsługiwał je na bierząco.

Bhajany były naprawde pełne oddania i ja przynajmniej ze dwa razy czułem sie naprawde niezwykle dobrze, za co dziekuje wszytkim i mam nadzieje ze tą akcje jeszcze kiedys powtórzymy.!!!

Jak to było kiedys powiedziane w jakies reklamie RAZEM MOZEMY WIECEJ, nastrojów grania i spiewania maha mantry było naprawde tak duzo ze kazdy mógł odnalezc cos dla siebie.

Ps. zapomiałem jeszcze powiedziec ze Madana Prabhu przygotował dla przyjemnosci wszystkich przybyłych któtkie zyciorysy Raghunata dasa Gosvamiego, Raghunatha Batta Gosvamiego i Krsna dasa Gosvamiego, które przeczytał. Tego dnia wypadła właśnie rocznica ich odejscia.Wiec dzieki wysiłkowi Madany Pr. moglismy dowiedziec sie ciekawych rzeczy o tych wzniosłcyh wielbicielach by bardziej móc medytować o ich chwałach.

Dziekuje wszytkim za towarzystwo i Inspiracje

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 20 paź 2008, o 14:54 

Po samych zdjęciach można wywnioskować, że panowała bardzo niezwykła atmosfera... Tylko żałować, że się nie było! ;]

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1