Teraz jest 28 lip 2026, o 03:14

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Nama Hatta Stargard Szczeciński w 2009 roku
PostNapisane: 20 gru 2009, o 14:39 
Morderator

Prosimy o pozostawieni komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/yatra,366,nama-ha ... -roku.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Nama Hatta Stargard Szczećiński w 2009 roku
PostNapisane: 20 gru 2009, o 14:47 
Morderator

Dzieki Ekangi życiowy ten artykuł i prawdziwy i dzieki temu ma moc, pisz czesciej ...

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Nama Hatta Stargard Szczeciński w 2009 roku
PostNapisane: 21 gru 2009, o 04:27 
Sponsorzy

Ja wlasnie skonczyłem swoją poranną nitya seva-pooje dla naszych Bostw i obiecałem sobie ze wezme sie odrazu za intonowanie. Nie mogłem.Przeczytałem z uwagą te pełne nadzieji i entuzjazmu oraz pieknego zrozumienia słowa.
Jesli kiedykolwiek moja skromna osoba mogła by Wam sie przydac chetnie przyjade i np pomoge w organizowaniu programu otwartego ,ugotuje,powiem pare słow. Czy mozemy wybrac sie na harinam,by wspolnie intonowac mahamantre naulicach waszego miasta i co tylko chcecie:-) Choc daleko mi do bycia bhaktą formatu np Trisamy Pr,Dvarakacuty pr,Madhavy czy Kryszna sambhandy Pr .Twoj text mataji dodaje skrzydeł:-)
tak wiec w nadchodzącym roku 2010 słuze swoją osobą
p.s.
Pozdrawiam serdecznie całą waszą yatre i zycze wielu wspaniałych chwil w nadchodzącym roku ,a te nadejdą napewno.Mowi o tym narrator w Bhagavad Gicie....Gdzie kolwiek jest Kryszna Mistrz wszyskich mistykow i gdzie kolwiek arjuna jest najleprzy z posrod łucznikow tam z pewnoscią jest zwyciestwo , pomyslnosc,moralnosc i niezwykla siła. Gaurangaaaaaaaaaaaaaaaa

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 22 gru 2009, o 00:47 

Piękny artykuł !!!!!
Kraków serdecznie pozdrawia .

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 22 gru 2009, o 10:57 
Sponsorzy

Dziękuję za miłe słowa. Gaurango Prabhu, harinamy w Twoim wykonaniu zasłynęły w całej yatrze. Pamiętam również Twoje zasługi na letnim turze Indradyumny Maharaja kiedy to z Mahabalą Prabhu i innymi wielbicielami robiliście kawał wielkiej roboty-takich rzeczy się nie zapomina. Tak jak Trisamie Prabhu chylę czoła za wielkie serce które nam daje, Dvarakacyuta Prabhu pokazuje mi jak zadowolić naszego Guru Maharaja a tym samym pełnić z pokorą służbę oddania, tak Ty Prabhu prezentujesz cechy pujariego, stałość, systematyczność, czystość. Potrafisz pociągnąć za sobą wiele osób i wiele oferujesz innym. Dziękuję za zainteresowanie naszym małym nama hatta, swoim doświadczeniem na pewno bardzo nam pomożesz i przysłużysz się do zorganizowania dobrego programu otwartego.
Dziękuję wszystkim za błogosławieństwa.
wasza sługa

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 22 gru 2009, o 12:26 
Sponsorzy

[quote="Ekangi Radha"]Dziękuję za miłe słowa. Gaurango Prabhu, harinamy w Twoim wykonaniu zasłynęły w całej yatrze. Pamiętam również Twoje zasługi na letnim turze Indradyumny Maharaja kiedy to z Mahabalą Prabhu i innymi wielbicielami robiliście kawał wielkiej roboty-takich rzeczy się nie zapomina. Tak jak Trisamie Prabhu chylę czoła za wielkie serce które nam daje, Dvarakacyuta Prabhu pokazuje mi jak zadowolić naszego Guru Maharaja a tym samym pełnić z pokorą służbę oddania, tak Ty Prabhu prezentujesz cechy pujariego, stałość, systematyczność, czystość. Potrafisz pociągnąć za sobą wiele osób i wiele oferujesz innym. Dziękuję za zainteresowanie naszym małym nama hatta, swoim doświadczeniem na pewno bardzo nam pomożesz i przysłużysz się do zorganizowania dobrego programu otwartego.
Dziękuję wszystkim za błogosławieństwa.
wasza sługa[/quote]

A swoja drogą ciekawi mnie jakie pamietasz wyczyny z turu Gurudeva:-) z mahabalą Pr to naprawde było kolorowo i do tanca i rozanca.
Dziekujemy za miłe słowa. Zawsze do Usług:-)

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1