Teraz jest 27 lip 2026, o 22:25

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, o 14:43 
Morderator

madhumangal napisał(a):
madhava napisał(a):
madhumangal napisał(a):
Jaka szkoda, że nikt nie napisał wcześniej o terminie tego festiwalu pomyślnego - byłem tak blisko ale spałem po nocnej podróży nad morze. Widać łaski mało miałem...

Oj Madhu Madhu widac ze nie jestes uwaznym czytelnikiem Harinamu w dziale planowane imprezy od kilku tygodni wisiało zaproszenie
tu był link

http://www.harinam.pl/imprezy,112.html

musisz zagladac do działu Planowane Imprezy wtedy bedziesz na bierzaco.

Pozdro

Oj faktycznie nie uwżanym czytelnikiem jestem, na to wygląda... Ja tam takim tam konsumentem jestem i jakby było na pierwszej stronie to wtedy bym zobaczył. Zmienię się. Od dziś zaglądał będę do działu rzeczonego. :)

Było na pierwszej ale pewno pare dni bo potem wskakuje cos nowego i Info znika :) dlatego BAKU (za co szacunek oczywiscie :) )zrobił taką podstrone NOWOSCI tam jest kilka ostanich nowosci, które pojawiaja sie na stronie z wszystkich działów, ale warto tez zagladac do podstrony Planowane Imprezy tam jest wszystko co przysyłają Bhaktowie zaproszenia, planowane festiwale itd.

Pozdro.

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, o 14:49 
Morderator

madhumangal napisał(a):
...Zmienię się... .

Postawa godna nasladowania, tak własnie działa vaisznawa zawsze chce sie zmieniac na lepsze, nie szuka wymówek tylko robi wysiłek.

..czasem nawet dwa słowa sa w stanie zainspirowac. Dziekz, inspiracja jest wszedzie tylko cza uwaznie czytac i rozgladac sie :) !!!

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, o 17:05 

madhava napisał(a):
Martinus napisał(a):
Fotki poszły, pojawią się na dniach lub godzinach ;) Wielki Moderator obiecał :) Zaglądajcie :)

Sie udało i wiszą :) i sławią to pomyslną uroczystość :)

wielkie dzięki .... fajne fotki .... Wielkiemu Moderatowi pokłony ślą maluczcy :)

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lip 2007, o 21:45 
Morderator

balarama11 napisał(a):
madhava napisał(a):
Martinus napisał(a):
Fotki poszły, pojawią się na dniach lub godzinach ;) Wielki Moderator obiecał :) Zaglądajcie :)

Sie udało i wiszą :) i sławią to pomyslną uroczystość :)

wielkie dzięki .... fajne fotki .... Wielkiemu Moderatowi pokłony ślą maluczcy :)

Balarama11 niezły z ciebie zawodnik :) a do pokłonów sie dołaczam tylko sa troche źle ukieunkowane ...Martinusowi I Gaurandze sie naleza to ich wysiłek zeby złapac rzeczywistosc i zmienic ja w cyfrowy format JPG :)

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2007, o 16:45 

madhava napisał(a):
Kochani przepraszam za opóznienie jutro postaram sie tym zajac tak wiec jutro beda na bank ..."zagladajcie a znajdziecie"... :lol: Martinus dzieki za fotki , Gauranga tez podesłał pare dzieki Gaurasku !!!

A co do filmiku to jestem jak najbardziej za, bomba pomysł!!! :) cza wrzucic na YT albo na Google i sie link podepnie i bedzie git. Krsna Karsani wiesz jak to zrobic, z pewnoscia twój mąz wie, a jak nie on to Martinus na Bank, pokłoniki dla Paranandy, tak przy okazji :)
Wyslalm filmik z kirtanem Martinusowi i on wklei go you tube... ja niestety nie mam czasu ani cierpliwosci zeby to zrobic... :D

Offline Zobacz profil  
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lip 2007, o 17:05 
Morderator

krsna karsani napisał(a):
madhava napisał(a):
Kochani przepraszam za opóznienie jutro postaram sie tym zajac tak wiec jutro beda na bank ..."zagladajcie a znajdziecie"... :lol: Martinus dzieki za fotki , Gauranga tez podesłał pare dzieki Gaurasku !!!

A co do filmiku to jestem jak najbardziej za, bomba pomysł!!! :) cza wrzucic na YT albo na Google i sie link podepnie i bedzie git. Krsna Karsani wiesz jak to zrobic, z pewnoscia twój mąz wie, a jak nie on to Martinus na Bank, pokłoniki dla Paranandy, tak przy okazji :)
Wyslalm filmik z kirtanem Martinusowi i on wklei go you tube... ja niestety nie mam czasu ani cierpliwosci zeby to zrobic... :D

super :)

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Moderator: Morderatorzy Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1