Teraz jest 28 lip 2026, o 03:01

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Tętniący życiem duchowym Stargard Szczeciński
PostNapisane: 26 sty 2009, o 11:50 
Sponsorzy

Hare Kryszna,
Nie chciałbym by wyglądało na dominację, ale wydarzenia toczą się czasami szybko.
Korzystając z faktu zaistnienia wątku o naszej yatrze, chcieliśmy wykorzystać ten fakt do informacji o programach.

W niedzielę 1 lutego odwiedzi nas Sesagiri Prabhu z małżonką, który jak wiecie wiele podróżuje po świecie. Większość z nas widziała jego artykuły i zdjęcia w Kurierze Nama Hatta. Szykuje się duża porcja nektarów i w związku z tym zapraszamy na spotkanie 1 lutego, w niedzielę do Stargardu Szczecińskiego; godz. 14:00. Lokalizacja: byłe lotnisko armii radzieckiej. Szczegóły pod telefonem 502233690.

Pozdrawiamy!

Bhaktowie ze Stargardu

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Tętniący życiem duchowym Stargard Szczeciński
PostNapisane: 26 sty 2009, o 17:44 
Sponsorzy

Drogi Vaikunto dziekuje za zaproszenie,no jak divya z Jagusiem wyleją wam nektar to naprawfe bedzie o czym słuchac,poza TYm usciski dla seshaGiriego i poklony dla jego zony.

[quote="Anuradha"]Gauranga Avatar dasie, ostatnie słowo ode mnie. Zupełnie nie zrozumiałeś tego, co napisałam. Nie napisałam, że należałam tylko instytucjonalnie, a wręcz przeciwnie. Przeczytaj jeszcze raz mój post. Chodzi o to właśnie, że łączyły mnie związki z bhaktami, a niekoniecznie z instytucją.
Na tym kończę swoje posty na ten temat. Mam tylko nadzieję, że uda nam się kiedyś spotkać, jak kiedyś. Ale nikogo nie naciskamy...[/quote]

Dobrze mataji ze nikogo nie sciskasz ,bo to wrecz nie zgodne z etykietą Vaishnawa.:-)
Ja tez mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy i z innymi bhaktami w kirtanie poskikamy.

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Moderator: Morderatorzy Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1