Teraz jest 28 lip 2026, o 06:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Festiwalowy Wałbrzych
PostNapisane: 20 maja 2008, o 21:40 
Morderator

Prosimy o pozostawienie komentarzy do artykułu http://www.harinam.pl/yatra,211,festiwalowy-walbrzych.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Festiwalowy Wałbrzych
PostNapisane: 21 maja 2008, o 10:49 

Krsno pinknie wspaniały festiwal. Nic dodac nic ując aż sie wzruszyłam , a ja nie mogłam być. Ale dzieki pieknym zdjęcia czuje sie jak bym była . Łaska bhaktów.

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 21 maja 2008, o 18:50 
Sponsorzy

Kochany Ramesvarku!
Bardzo dziekuje za to sprawozdanko.Szkoda ze tak malo zdjec z udzialem Prahladanandy maharaja:-(
Tobie dzikujemy za przybycie i za te wszystkie fotki.Jednak chyba nie powinno sie tak z blistka tych fotek strzelac ,bo nieraz ktos na nich wyszedl karykaturalnie:-) Moze warto by to poprawic,aha no i oczywiscie wybacz ze przypomne svami kluje w oczy nie to co swami.:-)
No ale to takie plamki na ksiezycu ktory mimo iz je ma ,oswieca wszysko w ciemnosci tego swiata i pokazuje prawde(czyli jak Bylo) za co dziekuje,raz jeszcze. Twoj sluga

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 21 maja 2008, o 20:36 
Sponsorzy

dziękuję :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 21 maja 2008, o 21:35 

Gauranga Avatar das napisał(a):
Tobie dzikujemy za przybycie i za te wszystkie fotki.Jednak chyba nie powinno sie tak z blistka tych fotek strzelac ,bo nieraz ktos na nich wyszedl karykaturalnie:-) Moze warto by to poprawic,aha no i oczywiscie wybacz ze przypomne svami kluje w oczy nie to co swami.:-)

Mi osobiscie fotografie bardzo sie podobaja. "Karykaturalnych" jest bardzo niewiele, a zreszta one tez maja swoj urok. :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 22 maja 2008, o 08:53 

dla mnie żadna nie jest katykaturalna wszystkie są piękne i naturalne.Ukazują właśnie w naturalny sposób nas ale to moje skromne zdanie artystyczne i z sercem. dandawaty

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 22 maja 2008, o 12:52 

[quote="Gauranga Avatar das"]Kochany Ramesvarku!
Bardzo dziekuje za to sprawozdanko.Szkoda ze tak malo zdjec z udzialem Prahladanandy maharaja:-(
No ale to takie plamki na ksiezycu ktory mimo iz je ma ,oswieca wszysko w ciemnosci tego swiata i pokazuje prawde(czyli jak Bylo) za co dziekuje,raz jeszcze. Twoj sluga[/quote]
Zdjecia fajne,ale musze sie zgodzic z Gauranga troche za duzo zdjec wrecz paszportowych a za malo akcji szczegolnie w zdjeciach z vyasa pujy Prahladanandy Maharaja,pozdrowienia dla Ramesvara (mam nadzieje,ze sie Prabhu nie obraziles)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 22 maja 2008, o 22:11 

Faktycznie, na wielu zdjeciach z bliska widac ze ktos zle ustawil obiektyw i sa znieksztlcone (nie wiem jakim aparatem ktos robil te zdjecia). Zdjecia paszportowe lepiej robic z pewnej odleglosci, nie stojac za blisko, natomiast z wiekszym zoomem. To takie podstawowe przykazanie fotografii :) Moj brat duchowy z Oxfordu jest profejsonalnym fotografem i czasem sie od niego ucze :)

Generalnie dziekuje za sprawozdania i zdjecia - milo zobaczyc ze taka aktywna yatra. Brakuje mi Polski, a juz chyba nigdy tam nie wroce na dluzej... :(

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 23 maja 2008, o 12:01 

[quote="Rasasthali"]Faktycznie, na wielu zdjeciach z bliska widac ze ktos zle ustawil obiektyw i sa znieksztlcone (nie wiem jakim aparatem ktos robil te zdjecia). Zdjecia paszportowe lepiej robic z pewnej odleglosci, nie stojac za blisko, natomiast z wiekszym zoomem. To takie podstawowe przykazanie fotografii :) Moj brat duchowy z Oxfordu jest profejsonalnym fotografem i czasem sie od niego ucze :)

Generalnie dziekuje za sprawozdania i zdjecia - milo zobaczyc ze taka aktywna yatra. Brakuje mi Polski, a juz chyba nigdy tam nie wroce na dluzej... :([/quote]Never say never...

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 23 maja 2008, o 15:23 
Sponsorzy

Dziękuję za Wasze uwagi, które z pewnością sprawią, że następne zdjęcia będą lepsze :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 23 maja 2008, o 18:03 
Sponsorzy

[quote="gndd"][quote="Gauranga Avatar das"] Tobie dzikujemy za przybycie i za te wszystkie fotki.Jednak chyba nie powinno sie tak z blistka tych fotek strzelac ,bo nieraz ktos na nich wyszedl karykaturalnie:-) Moze warto by to poprawic,aha no i oczywiscie wybacz ze przypomne svami kluje w oczy nie to co swami.:-)[/quote]
Mi osobiscie fotografie bardzo sie podobaja. "Karykaturalnych" jest bardzo niewiele, a zreszta one tez maja swoj urok. :)[/quote]
Moze masz racje. :-)

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1