Chciałbym podziękować wszystkim osobom, które włożyły swoje serce w organizacje Festiwalu Ratha Yatry, która odbył się 26 sierpnia 2010 roku we Wrocławiu. W szczególności chciałbym podziękować ekipie kuchennej, której miałem przyjemność być częścią.
Serdeczne podziękowania należą się
Trisamie Prabhu za wsparcie na polu boju, za dobre rady, błogosławieństwa i wszelka konieczna pomoc, Jak również dla
Sarvavedy Prabhu który dzielnie walczył by stworzyć niezapomniany smak warzyw serwowanych wszystkim gościom przybyłym na rynek.
Ogromne podziękowania dla
Kuby, który zrobił niezwykle smaczną halawę ( to nie tylko moja opinia

pomagał mu w tym
Gauranga Avatar Prabhu za co też serdeczne dzięki.
Słowa uznania należą się
Dvakacyucie Prabhu, który wraz z drużyną wysmażył papadamy. Podziękowania również dla
Bartka, który dawał z siebie wszystko by pulao smakowało znakomicie.
Gorące podziękowania dla
Vaikunthy Prabhu ze Stargardu Szczecińskiego, który w kuchni wykonał mnóstwo pracy jak również pomógł w przetransportowaniu wszystkiego na rynek.
Służba w kuchni nie była by możliwa bez pomocy
Iccha Radhiki, Ekangi Radhy, bhn. Lality, bhnTulasi oraz Baladevy Prabhuzrobiliście kawał niezwykłej służby, za co pewno nie tylko ja jestem Wam wdzięczny.
Osobne podziękowania należą się niezwykle pracowitej i konkretnej ekipie kucharzy z Wałbrzycha w składzie której byli
Chaber, Waluś i Kłyżu. Bez Waszego wsparcia nie możliwe byłoby ugotowanie tego wszystkiego tak sprawie, za co jestem Wam niezmiernie wdzięczny.
Syamanandzie Prabhu chciałbym podziękować za zrobienie zakupów koniecznych do ugotowania potraw festiwalowych .
Chciałbym również podziękować
Rasikendrze Prabhu za wszystkie cenne rady, błogosławieństwa itd. oraz
bh.Dominikowi za transport z bazy Turu wszystkiego co było potrzebne do gotowania.
Jestem niezwykle dumny, że mogłem być częścią tak niezwykle profesjonalnej ekipy kuchennej gdzie każda z osób jest niezwykła indywidualnością, zawodowcem i że od każdego z Was mogłem się czegoś nauczyć. To było niezwykłe przeżycie gotować razem z Wami na ten festiwal.
Dziękuje Wam bardzo
madhava