Teraz jest 27 lip 2026, o 23:35

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Ratha Yatra Wrocław 2010
PostNapisane: 27 sie 2010, o 22:23 
Morderator

Komentarze do treści zawartych pod tym linkiem http://www.harinam.pl/yatra,469,ratha-y ... lacja.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Ratha Yatra Wrocław 2010
PostNapisane: 27 sie 2010, o 23:02 
Morderator

Chciałbym podziękować wszystkim osobom, które włożyły swoje serce w organizacje Festiwalu Ratha Yatry, która odbył się 26 sierpnia 2010 roku we Wrocławiu. W szczególności chciałbym podziękować ekipie kuchennej, której miałem przyjemność być częścią.

Serdeczne podziękowania należą się Trisamie Prabhu za wsparcie na polu boju, za dobre rady, błogosławieństwa i wszelka konieczna pomoc, Jak również dla Sarvavedy Prabhu który dzielnie walczył by stworzyć niezapomniany smak warzyw serwowanych wszystkim gościom przybyłym na rynek.

Ogromne podziękowania dla Kuby, który zrobił niezwykle smaczną halawę ( to nie tylko moja opinia :) pomagał mu w tym Gauranga Avatar Prabhu za co też serdeczne dzięki.

Słowa uznania należą się Dvakacyucie Prabhu, który wraz z drużyną wysmażył papadamy. Podziękowania również dla Bartka, który dawał z siebie wszystko by pulao smakowało znakomicie.

Gorące podziękowania dla Vaikunthy Prabhu ze Stargardu Szczecińskiego, który w kuchni wykonał mnóstwo pracy jak również pomógł w przetransportowaniu wszystkiego na rynek.

Służba w kuchni nie była by możliwa bez pomocy Iccha Radhiki, Ekangi Radhy, bhn. Lality, bhnTulasi oraz Baladevy Prabhuzrobiliście kawał niezwykłej służby, za co pewno nie tylko ja jestem Wam wdzięczny.

Osobne podziękowania należą się niezwykle pracowitej i konkretnej ekipie kucharzy z Wałbrzycha w składzie której byli Chaber, Waluś i Kłyżu. Bez Waszego wsparcia nie możliwe byłoby ugotowanie tego wszystkiego tak sprawie, za co jestem Wam niezmiernie wdzięczny.

Syamanandzie Prabhu chciałbym podziękować za zrobienie zakupów koniecznych do ugotowania potraw festiwalowych .

Chciałbym również podziękować Rasikendrze Prabhu za wszystkie cenne rady, błogosławieństwa itd. oraz bh.Dominikowi za transport z bazy Turu wszystkiego co było potrzebne do gotowania.

Jestem niezwykle dumny, że mogłem być częścią tak niezwykle profesjonalnej ekipy kuchennej gdzie każda z osób jest niezwykła indywidualnością, zawodowcem i że od każdego z Was mogłem się czegoś nauczyć. To było niezwykłe przeżycie gotować razem z Wami na ten festiwal.

Dziękuje Wam bardzo
madhava

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Ratha Yatra Wrocław 2010
PostNapisane: 15 wrz 2010, o 12:02 

A ja chciałbym bardzo podziękować MADHAVIE BHAGAVANOWI PRABHU za wspaniałe liderowanie ekipą kuchenną i zawodowe podejście do wyzwania.

Nie ukrywam, że niecierpliwie czekam na następne wspólne przedsięwzięcia.

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1