Teraz jest 29 lip 2026, o 05:21

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Urodziny Madhavy Bhagavana!
PostNapisane: 18 cze 2009, o 18:30 

Nie wypada nie wspomnieć :)
To dziś.
Ty wiesz co 8)

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Urodziny Madhavy Bhagavana!
PostNapisane: 18 cze 2009, o 20:37 

Dandavaty!!! Wszystkiego Naj jeszcze raz! Gauranga!!!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 18 cze 2009, o 20:41 

Wszystkiego co najlepsze na drodze do krsnapremy...

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 18 cze 2009, o 21:25 

Hej Madhava Bhagavan dasa Prabhu ji Maharaj ji! :lol:
Wraz z rodziną życzę Ci, byś jeszcze w tym życiu osiągnął wieczny smak do intonowania Śri Nama - Świętego Imienia Pana: Hare Kryszna Hare Kryszna Kryszna Kryszna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare i zawsze miał towarzystwo szczerych i oddanych wielbicieli Kryszny. Jaya Śrila Prabhupada! Param vijayate Śri Krsna samkirtanam!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 18 cze 2009, o 21:44 
Sponsorzy

Gauranga. Madhavo mój drogi życzę Tobie abyś zawsze pozostał sobą i zawsze intonował święte imiona. Niech moc Pana będzie z Tobą!!!

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 07:29 

Kochany Prabhu - żeby zawsze Kryszna za Tobą nadążał, dając Ci wszystko to, co z uczuciem rozdajesz innym, nadal tak miękkiego serducha i wyrafinowanego poczucia humoru w służbie dla Kryszny, łez w oczach i głosu zamierającego w gardle w trakcie recytacji Świętego Imienia, kochających i chętnych do pomocy bhaktów wokół Ciebie. I żeby Ci nigdy legendarnego makaroniku z sosem nie zabrakło do karmienia wszystkich potrzebujących ;). Niech Cię Pan Caitanya i Jego towarzysze błogosławią postępem duchowym każdego dnia. Haribolo - TSUd

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 07:48 

Nieco spóźnione, ale z głębi serca życzenia wszystkiego transcendentalnego, drogi Prabhu! :)

Moja muzyka: http://www.acidplanet.com/artist.asp?so ... 069&T=6461

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 08:17 
Sponsorzy

Dużo łask Śri Kryszny i Śrimati Radharani oraz czystej miłości do Boskiej Pary życzymy Ci Madhavo kochany :)
Rameśvar i Edytka

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 10:46 

Madhavo jeszcze raz wszystkiego naj :) od Paranandy i Karsani

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 11:33 

To i ja się przyłączę z życzeniami i małą prośbą... Jakbyś Prabhu znalazł wolną chwilę, to może zechciałbyś podzielić się przepisem na ten wspomniany przez Urugaję legendarny makaron z sosem... :oops:

http://iskconstudies.org/
http://chomikuj.pl/pampkinus

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 13:09 

Wszystkiego dobrego na ścieżce bhakti i na ścieżkach rowerowych :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 14:55 

albert napisał(a):
... i na ścieżkach rowerowych :)

:lol:

Ta ścieżka rowerowa niewielka jest, ma może niecały metr, usłana dywanem, a jazda stoi w miejscu 8) ale,
najważniejsze, że są efekty :!:

gndd napisał(a):
może zechciałbyś podzielić się przepisem na ten wspomniany przez Urugaję legendarny makaron z sosem... :oops:

Uuuu... i tu już chyba nic z tego nie będzie, bo przyjemności płynące ze spożywania w/w zostały przez MB porzucone kilka miesięcy temu i są bladym wspomnieniem sytej przeszłości :) No chyba że zamiast apetytu wyostrzyła się pamięć i co nieco jeszcze pamięta..

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 15:15 
Morderator

Madana napisał(a):
Nie wypada nie wspomnieć :)
To dziś.
Ty wiesz co 8)

Madana Normalnie sprzedałaś mnie jak worek kartofli na targu,bez mrugnięcia okiem :) Ale jestem w pewien sposób Ci wdzięczny dzięki, twojemu długiemu jęzorowi :D Tak wiele błogosławieństw mi się trafiło. Jak to mówią głupi zawsze ma szczecie :)
Wiec uczucia co do tego ze mnie sprzedałaś na forum publicznym mam ambiwalentne :)
Pozdr

Arjuna napisał(a):
Dandavaty!!! Wszystkiego Naj jeszcze raz! Gauranga!!!

Dzięki Arjuna pozdr dla ekipy z Chełmży, Torunia oraz Bydgoszczy.Pozdrowienia dla wielbicieli z północnej Polski :)

Trisama napisał(a):
Wszystkiego co najlepsze na drodze do krsnapremy...

Dziękuje za Piękne zyczenio-błogsławieństwa

Kedarnath dasa napisał(a):
Hej Madhava Bhagavan dasa Prabhu ji Maharaj ji! :lol:
Wraz z rodziną życzę Ci, byś jeszcze w tym życiu osiągnął wieczny smak do intonowania Śri Nama - Świętego Imienia Pana: Hare Kryszna Hare Kryszna Kryszna Kryszna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare i zawsze miał towarzystwo szczerych i oddanych wielbicieli Kryszny. Jaya Śrila Prabhupada! Param vijayate Śri Krsna samkirtanam!

Dzieki za niezwykłość życzeń... szkoda że na Ratha Yatrze było tak mało czasu, żeby się spotkać pogadać w końcu na, żywo...mam nadzieje ze w koncu uda nam sie zamienić parę słów na żywo gorace pozdrowienia dla Rodzinki i dzieki za zyczenia.

sambi108 napisał(a):
Gauranga. Madhavo mój drogi życzę Tobie abyś zawsze pozostał sobą i zawsze intonował święte imiona. Niech moc Pana będzie z Tobą!!!

Dziękuje za błogosławieństwa Drogi Kryszna Sambandho:) To niezwykłe mieć tak dużo dobrze zyczacego towarzystwa to dla mnie ogromne wyróżnienie ...dziękuje, mam nadzieje ze niebawem spotkamy się przy jakieś akcji gotowanie :) miłe jest to ze akceptujesz mnie takim jakim jestem a że łatwy nie jestem tym bardzie to doceniam.

Urugaya napisał(a):
Kochany Prabhu - żeby zawsze Kryszna za Tobą nadążał, dając Ci wszystko to, co z uczuciem rozdajesz innym, nadal tak miękkiego serducha i wyrafinowanego poczucia humoru w służbie dla Kryszny, łez w oczach i głosu zamierającego w gardle w trakcie recytacji Świętego Imienia, kochających i chętnych do pomocy bhaktów wokół Ciebie. I żeby Ci nigdy legendarnego makaroniku z sosem nie zabrakło do karmienia wszystkich potrzebujących ;). Niech Cię Pan Caitanya i Jego towarzysze błogosławią postępem duchowym każdego dnia. Haribolo - TSUd

Przepiękne to wszytko napisałeś, dziękuje z całego serca. Co do towarzystwa bhaktów to najlepsze już mam - Was wszystkich dobrze zyczacy. Ratha Yatara pokazała jak bardzo cenne jest to towarzystwo i ze jak każdy każdego na wzajem wspiera to nie ma dla nas rzeczy niemożliwych do zrobienia i za to wszytko jestem wdzięczny wszystkim wielbicielom i z Toba na czele Drogi Urugajo.

Purnaprajna napisał(a):
Nieco spóźnione, ale z głębi serca życzenia wszystkiego transcendentalnego, drogi Prabhu! :)

Dzięku Purna ji twoje towarzystwo tu na forum jest nie ocenione i zawsze jest bardzo wartościowe, dzięki serdeczne za życzenia. Pozdrawiam Goraco.

Rameśvar das napisał(a):
Dużo łask Śri Kryszny i Śrimati Radharani oraz czystej miłości do Boskiej Pary życzymy Ci Madhavo kochany :)Rameśvar i Edytka

Dzieki stary druhu za nami już nie jeden garnek zjedzonej halawy nie jeden worek ryżu i pieknych chwil twoje towarzystwo jest dla mnie zawsze tak bardzo cenne dziękuje za wyrozumiałość i akceptacje.

premadas napisał(a):
adhavo jeszcze raz wszystkiego naj :) od Paranandy i Karsani

Dzieki kochani za pamięć za życzenia i za dobrze życzące nastawienie oraz ogromna akceptacje, wasze towarzystwo wiele mnie uczy, dzięki serdeczne oby częściej nadarzała się okazja do wspólnej służby, tego bym chciał.

gndd napisał(a):
o i ja się przyłączę z życzeniami i małą prośbą... Jakbyś Prabhu znalazł wolną chwilę, to może zechciałbyś podzielić się przepisem na ten wspomniany przez Urugaję legendarny makaron z sosem... :oops:

Dziekuje za pamiec i życzenia a co do makaronu to król jest tylko jeden....Vaikunthanatha Prabhu :) to on inicjował cała jaworowa ekipę w sztuce gotowania prawdziwego makaronu a nie klusek z sosem..:) tu link do sosiku viewtopic.php?f=3&t=16

albert napisał(a):

Dzieki Albert za życzenia. służba oddania z Toba w kuchni na Ratha Yatrze była dla mnie bardzo wartościowa, pokazałeś jak to jest jak ktoś nie wymięka i robi swoje od początku do Końca, więcej takich zdeterminowanych wojowników w naszym towarzystwie i dynamika rozwoju tego towarzystwa wzrosła by o 1000%.Bardzo cenie sobie twoje poglądy a rozmowy z Toba na tematy alternatywno-rewolucyjno-socjologiczno-społeczno-ekologiczno-duchowe są dla mnie źródłem inspiracji. Dzieki. Pozdr

Kochani Jeszcze raz dziękuje wszystkim za pamięć życzenia błogosławieństwa i dobre słowa. To niezwykłe mieć wokoło tak dużo dobrze życzących osób. to najwiekszy skarb.Dzieki serdeczne raz jeszcze za wszystko wszystkim i każdemu z osobna.
Pozdrawiam

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 15:25 
Morderator

Madana napisał(a):
albert napisał(a):
... i na ścieżkach rowerowych :)

:lol:

Ta ścieżka rowerowa niewielka jest, ma może niecały metr, usłana dywanem, a jazda stoi w miejscu 8) ale,
najważniejsze, że są efekty :!:

gndd napisał(a):
może zechciałbyś podzielić się przepisem na ten wspomniany przez Urugaję legendarny makaron z sosem... :oops:

Uuuu... i tu już chyba nic z tego nie będzie, bo przyjemności płynące ze spożywania w/w zostały przez MB porzucone kilka miesięcy temu i są bladym wspomnieniem sytej przeszłości :) No chyba że zamiast apetytu wyostrzyła się pamięć i co nieco jeszcze pamięta..

Twoja błyskotliwość droga Madano jest ujmująca :D A bystrości umysłu nie jeden omnibus :)mógłby się od Ciebie uczyć.

A Co do Makaronu to ja bym tak łatwo Madhavy nie przekreślał myślę ze nawet w środku nocy udało by się coś wartościowego ukręcić w dobrym towarzystwie, bo do makaronu i dobrego towarzystwa zawsze mam słabość.... Taka natura wiec nie podpuszczaj :)

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 19 cze 2009, o 20:00 
Sponsorzy

albert napisał(a):

Ale super zyczenia :D Ja dołanczam sie do Tycz rowerowych sukcesow, Oby nasze osiągniecia przypominały ze w zdrowym Ciele zdrowy duch.
Tak wiec duzooooo zdrowia,szczescia w czystej milosci do mistrza duchowego,bhaktow i Kryszny. Wielu wspolnych akcji i zawsze entuzjazmu .
Twoj sługa z rodzinką

Offline Zobacz profil  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Moderator: Morderatorzy Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1