bhaktajarek napisał(a):
Nie widzę tu nic o ACHARI, czy temat Prabhupada Acharya jest dla ciebie czymś szczególnie bolesnym? Może tak, bo skąd ta kolejna już dezinterpretacja moich postów. Nie jesteś z ISKCON-u?
Ale, ... ja niemniej uważam SRILA PRABHUPADA> za > ACHARYĘ. TO FAKT! Jestem praktykiem, moje założenie ma charakter a priori,
to apriori brzmi uczciwie, ale to, że rozumiesz wszystko co jest w książkach Śrila Prabhupada i na tej podstawie pouczasz, już do końca nie , bo nikt Cię nie weryfikuje.
Cytuj:
Prosta metoda, eliminuj spekulacje, imaginacje i name, fame, i glory, po prostu słuchaj przekazu Bhagavatam, prosto z książki, co napisane prawda, nie rozumiem -czekam, czytam dalej , cierpliwość , czytanie i powtarzanie, potem może przyjdzie pamiętanie i tak dalej. Fajny proces polecam,... do tego prasadam, wegaetarianskie mniam mniam i hare kryszna maha mantra, bardzo sympatyczne.
sory ale ten proces nie ma nic wspólnego z uttama bhakti yogą Śrila Rupy Gosvamiego i Śrila Prabhupada, która rozpoczyna się od Śri Guru Padaśraya.