Vasisztha das napisał(a):
Ja piszę ogólnie Gowindanandini dasi. To co piszę, może wcale nie dotyczyć ciebie. Niepotrzebnie się złościsz i wkurzasz.
Prabhu, podczas pisanie wszystkich tekstów na tym forum, które dotyczyły konkretów, ani razu nie byłam wkurzona. Innymi słowy, teksty Jarka w najmniejszym stopniu mnie nie wkurzyły, cokolwiek by pisał Purnaprajna. Cytował argumenty, jakkolwiek fałszywe i nieprzekonujące. A jeżeli już bym miała się wkurzyć, to nie dlatego, że piszesz nieprzemyślane teksty pod moim adresem, tylko dlatego, że piszesz nieprzemyślane teksty pod adresem starszych, zaawansowanych waisznawów, którym podejrzewam do pięt nie dorastasz. Tak więc Twoje stwierdzenie, że niepotrzebnie się złoszczę i wkurzam, bo to co piszesz może nie dotyczyć mnie, jest podwójnie chybione.
Tak więc proszę, poskromnij swoje emocjonalne stwierdzenia i użyj swojej inteligencji. Zrób przynajmniej tyle ile Jarek zrobił, rozważ cały temat przy użyciu inteligencji. Inaczej to nawet nie ma z Tobą o czym dyskutować, bo nie dostarczasz żadnego materiału do dyskusji. A jak to zrobisz, to może przestaniesz popełniać waisznawa aparadhę. Będzie to z korzyścią dla wszystkich.