Super artykuł o Srimati Radharani polecam wszystkim przeczytac zeby sie zainspirowac.
Kiedys dostałem od Dharaniego pozwolenie na korzystanie z wszystkich tekstów zawartych na Vrindzie nigdy z tego nie korzystałem, ale ten wykład mnie pokonał i nie mogłem sie powstrzymac zeby nie podzielic sie nim z wszystkimi czytelnikami Harinamu.
Polecam wszystkim przegrzebanie textów zródłowych Vrindy naprawde ogromne ilosci-wspaniałosci

, super sprawa ze udało sie ją(Vrinde) przywrócic do stanu urzywalniosci,Pozdro dla wszystkich co sie do tego przyczynili. swego czasu Dharani i jego ekipa zrobili naprawde kawał dobrej roboty, za co ogromny szacunek.
A tak poza tym to ogromne Pozdro dla Dharanikanty mam nadzieje ze czasem wpada na naszą stronke. Dharani jako pierwszy dał polskiej społecznosci bhaktów mozliwiosc inspirowania sie za pomoca internetu w jezyku polskim.Piateczka chlopak za ten wkład pracy, to naprawde historyczna robota, taka pionierska
No i jeszcze wszystkim Wszystkiego najlepszego z okazji tego wspaniałego radosnego święta jakim jest Radhastami
Radharani Maharani ki Jaya!!!!