Teraz jest 28 lip 2026, o 17:36

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Indie w Atrium
PostNapisane: 12 lis 2008, o 21:36 
Morderator

Prosimy o komentarze do artykułu http://www.harinam.pl/programy,254,indie-w-atrium.html

Offline Zobacz profil  
 Tytuł: Re: Indie w Atrium
PostNapisane: 13 lis 2008, o 15:31 
Morderator

Dzieki serdeczne za mozliwosc uczestniczenia w tym programie akcja była w deseczke, ludzie nie zawiedli (było ok 80 osób),
nie bylo cisnienia z zadnej strony kazdy działał na tyle na ile chciał i było git.Lubie takie akcje jest w nich ogromny powiew swiezosci, nie ma sztucznego scisku, wyliczania i gadek z Cyklu: "Sory Prabhu nie moge Ci pomóc bo ja sie tym nie zjamuje" jakis czas temu jeden bhakta przywalił mi takim tekstem n , wtedy sobie pomyslłem i On jest Kapla Vriksa dla wszystkich uwarunkowanych dusz? Ciesze sie sie ze na Programach organizowaych przez Dvarake nie ma takiego sztywniackiego egoistycznego nastroju z cyklu ja i moja słuzba oddania jestesmy najwazniejsi , albo ja i moja koncepcja, czasem cos tam sie zdaza ze ten czy owy chce cos przykontrolowac po swojemu ale Kryszna na szczecie to wszystko elegancko czysci i jest ok

wiekszasc ciezaru tego przedsiewziecia fizycznie jak i finansowo standarowo wzioł na siebie Dvarakacyuta zwany Czterorakim:) Dzieki.

Reszta taz sie spisła na medal, pozdro

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 13 lis 2008, o 15:54 
Sponsorzy

Ja równiez bardzo dziekuje za dobrze zorganizowany i przeprowadzony program otwarty.Wszystkim którzy wzieli udział w przygotowaniu prasadam w szczególnosci bhaktom z Jawora -Madhavie P który tym razem wraz ze swoja małżonką Radhiką ugotował uczte oraz dał wspaniały bhajan .
Dzięki uprzejmosci Rasa tatvy mamy bogaty sklep podczas programu oraz smaczne słodycze które tradycyjnie przygotowuje Nisanta mataji.
Cieszymy sie ,bo mielismy okazje goscic naprawde duzo miłych osób, ktore są z nami co roku.To sukces.. ,ale dzięki dobrej reklamie i zaproszeniom jakie wysyła bh Ania z wrocławia -a tym razem wysłała ich 108
Wielkie podziekowania dla Antaranandy P za nagłosnienie a Gourandze P za słowo wiążace podczas programu . Wykładowcy Madhajowi P oraz bhaktom harinamu serdeczne dzieki za determinacje pomomo chłodu .
Za opieke nad całoscia oraz reklame programu dziekujemy Ramesvarowi P
Już dzis zapraszam do Jawora na program otwarty organizowany przez Jaworowych wielbicieli Kryszny .
Tym razem w przepięknej nowej sali widowiskowej 13 12 08 o godzinie 17
Hare Kryszna..

Offline Zobacz profil  
PostNapisane: 16 lis 2008, o 12:35 
Sponsorzy

[quote="Dvarakacyuta dasa"]Ja równiez bardzo dziekuje za dobrze zorganizowany i przeprowadzony program otwarty.Wszystkim którzy wzieli udział w przygotowaniu prasadam w szczególnosci bhaktom z Jawora -Madhavie P który tym razem wraz ze swoja małżonką Radhiką ugotował uczte oraz dał wspaniały bhajan .
Dzięki uprzejmosci Rasa tatvy mamy bogaty sklep podczas programu oraz smaczne słodycze które tradycyjnie przygotowuje Nisanta mataji.
Cieszymy sie ,bo mielismy okazje goscic naprawde duzo miłych osób, ktore są z nami co roku.To sukces.. ,ale dzięki dobrej reklamie i zaproszeniom jakie wysyła bh Ania z wrocławia -a tym razem wysłała ich 108
Wielkie podziekowania dla Antaranandy P za nagłosnienie a Gourandze P za słowo wiążace podczas programu . Wykładowcy Madhajowi P oraz bhaktom harinamu serdeczne dzieki za determinacje pomomo chłodu .
Za opieke nad całoscia oraz reklame programu dziekujemy Ramesvarowi P
Już dzis zapraszam do Jawora na program otwarty organizowany przez Jaworowych wielbicieli Kryszny .
Tym razem w przepięknej nowej sali widowiskowej 13 12 08 o godzinie 17
Hare Kryszna..[/quote]
dziekuje Rowniez moze troche pozno,ale jak mowią. Lepiej pozno niz wcale:-)
Wszyscy spisaliscie sie na medal.

Offline Zobacz profil  

Strefa czasowa: UTC + 1